Trendstudio.fi

Asiakkaan suostumus Restylane-tuotteillatehtävään käsittelyyn Restylane-tuotteet ovat steriilejä geelejä, jotka koostuvat stabiloiduista, ei eläinperäisistähyaluronihaposta.
(paikallispuudutetta). Tuotteet ruiskutetaan ihoon kasvojen juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseksisekä huulien ja kasvonpiirteiden muotoilemiseksi. Lisäksi niitä käytetään ihon kimmoisuudenpalauttamiseen ja ihon pinnan epätasaisuuden vähentämiseen.
Sertifioitu Restylane-hoitajani on selittänyt minulle, miten ja milloin Restylane-tuotteita käytetään.
Minulle on annettu mahdollisuus esittää kysymyksiä, ja olen saanut kysymyksiini riittävästivastauksia. Olen saanut tietoa erityisesti siitä, milloin käsittelyä Restylane-tuotteilla ei tulisisuorittaa(1), ja että tietyt reaktiot ovat yleisiä ruiskutusten yhteydessä(2).
1. Vasta-aiheita Restylane-hoidolle ovat: raskaus, imetys, verenvuototauti, Marevan-lääkitys, hoitamaton herpesvirus huulessa, ihosairaudet, aknen hoitoon käytettävät isotretinoiini-lääkitykset kuten Roaccutan ja lidokaiiniallergia. Laser-toimenpiteen jälkeen tulee odottaa 4-6viikkoa ennen Restylane-hoidon tekemistä laseroidulle alueelle.
2. Yleisiä oireita ovat esimerkiksi punoitus, turvotus, kipu, kutina ja mustelmat. Nämä reaktiot ovat yleensä lievistä kohtalaisiin, ja ne häviävät tavallisesti lyhyen ajan kuluessaruiskutuksesta. Ne häviävät tavallisesti itsestään muutaman päivän kuluessa ihoonruiskuttamisesta, viikon kuluessa huuliin ruiskuttamisesta.
Minulle on lisäksi tiedotettu riskeistä, jotka liittyvät ruiskutukseen alueilla, joiden alla on herkkiärakenteita (esim. hermot, suonet, silmät ja silmien ympärillä olevia juonteita käsiteltäessä).
Ruiskuttamisesta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, jotka ovat turvotus, punoitus ja aristus.
Yksittäisissä tapauksissa käsittelyalueella on ilmoitettu kehittyneen pieniä kovettumia jaepätasaisuuksia, jotka voivat kestää useita kuukausia, jos ihoon tehty ruiskutus on liian pinnallinen.
Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista. Niihin on liittynyt ruiskutuskohdanpunoitusta, turvotusta ja kovettumista, mikä voi joskus vaikuttaa ympäröivään kudokseen. Reaktioitaon ilmennyt joko muutaman päivän tai muutaman viikon kuluttua käsittelystä. Niitä on yleensälieviksi tai kohtalaisiksi ja itsestään häviäviksi, ja niiden kestoaika on ollut keskimäärin kaksi viikkoa.
Harvoissa tapauksissa reaktiot ovat olleet uusiutuvia ja kestäneet useita kuukausia.
Erittäin harvoissa tapauksissa käsittelyalueella on ilmennyt pitkittynyttä kovettumista, märkimistä, jaharmahtavaa värimuutosta. Näitä reaktioita voi kehittyä viikkoja tai kuukausia käsittelyn jälkeen, jane voivat kestää useita kuukausia. Harvoissa tapauksissa näiden reaktioiden on raportoitu kestävän pidempään, mutta yleensä ne vähenevät ajan myötä. Vieläkin harvinaisempaa on rupienmuodostuminen ja kudoksen irtoaminen käsittelyalueella, ja ne voivat erittäin harvoin johtaapinnallisen arven muodostumiseen.
Minulle on kerrottu, että Restylane Lidocaine tuotteet sisältävät Lidokaiinia ja että tuotteita eivät saakäyttää henkilöt, jotka ovat yliherkkiä lidokaiinille, tai amidityyppisille paikallispuudutteille.
Hammaspuudutteen tapaan kivuntunne vähenee ja lämpötila laskee käsittelyalueella noin kahdentunnin ajaksi.
Restylane-hoitajani on myös kertonut minulle, että käsiteltävästä alueesta ja ruiskutustekniikastariippuen Restylane-käsittelyn vaikutus voi kestää 6-12 kuukautta (huulissa noin kuukautta). Tämäjakso voi kuitenkin olla pitempi tai lyhyempi. Seurantakäsittely voi auttaa ylläpitämään haluttuakorjausvaikutusta.
Ymmärrän, että mikäli olen aiemmin käyttänyt muita täyteaineita kuin Restylanea, saattavat nevaikuttaa hoidon lopputulokseen. Restylane-hoitajani ei vastaa mahdollisista aikaisempientäyteaineiden vaikutuksesta hoidon lopputulokseen.
Olen vastannut paikallispuudutteen yliherkkyyteen ja terveyteeni liittyviin kysymyksiin rehellisesti.
Olen myös saanut ohjeet koskien käsittelyyn valmistautumista sekä käsittelyn jälkeistä kotihoitoa.
Ymmärrän kotihoito- ohjeiden noudattamisen merkityksen.
Suostun täten käsittelyyn, joka tehdään Restylane-tuotteilla --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Source: http://www.trendstudio.fi/@Bin/152966/Restylane_Hoitosuostumus.pdf

bedford-park.co.uk

The Bedford Park Surgery Patient Leaflet The Doctors The Nursing Team Diploma in General Nursing and Midwifery The Administrative Team Senior receptionist and medical secretary OPENING HOURS We run a walk-in clinic every Friday afternoon for acute medical emergencies on a first-come first-served basis, which starts after 4.30pm. GUIDE TO SERVICES make an appointment W

Microsoft word - afes voucher packet 091511.doc

SECTION 125 FLEXIBLE BENEFIT PLANS A Summary of the Reimbursement Account Arrangement Thank you for electing to participate in the flexible spending portion of the Section 125 Flexible Benefit Plan being sponsored by your employer. The amounts you have elected to be set aside for your Unreimbursed Medical Expense and/or your Dependent Day Care Expense Account will be in f

Copyright © 2010-2014 Medical Pdf Finder